tirsdag 23. oktober 2007

Gode dager ! ! !

Mye skjer, og det blir "lite" blogging, men nå var det nesten tur for en liten oppdatering igjen!
Det har vært noen fine dager siden sist! Vi har rukket så utrolig mye, og kost oss kjempemasse!

Dagene har vært fylt med temmelig forskjellige ting! Vi koser oss i varmen ( i underkant av 30 grader ) og bader i bassenget, spiller fotball og leiker! Har det rett og slett som plomma i egget.
Vi har også våget oss litt ut av misjonens område. Søndagen var vi på gudstjenester i en kirke som heter Uhuru! Det begynte med en engelsk som varte et par timer, så var det en på swahili som varte rundt tre timer! Helt herlig å være med på den siste! Masse liv og endel morsomme misforståelser... Vi deltok med sang på begge gudstjenestene. Fantastisk :p

Turens til nå mest sofistikerte kveld var nok søndag kveld, hvor vi var invitert til Ambassadørens residens. Med masse fintfolk og flotte taler, god mat og ganske "fiffen" stemning. Vi gled fint inn i miljøet og klarte å få sneket oss greit unna da det begynte å bli sent.APEKATTER er nå også en stor del av livet vårt. De bor på taket vårt, og vi møter stadig på de. Noen møter har vært skremmende med knurring og jaging! Men det er fantastisk artige dyr!


En dag var vi (jeg og Marie) også på sommerfugl-safari, noe som resulterte i at vi så mange dyr, men utrolig få sommerfugler! Og det resulterte også i endel morsomme bilder, hvertfall for oss!

Et siste stikkord som må nevnes litt om er omgivelsene her! Vi bor på en fantastisk fin plass, og naturen er nydelig. Vi er omringet av frodige trær og nydelige blomster, noe som gleder en fotolinse. Her kommer noen bilder av stedet og det som omgir oss!
1 kommentar:

Anonym sa...

Hallo Kai Morten!
Artig å lese bloggen din. Du er en flott type å ha i TeFT gruppen. Håper og ber om at du må få en fin tid her i Kenya som merker deg for livet.
Ole JOhan Kiplesund