mandag 14. januar 2008

For ungdom og misjon... og sånt!Har ikke anelse om hvorfor dette kommer, eller hvor dette innlegget kommer til å ende.
MEN. Jeg surfet på den gigantiske verdensweben, og havnet, som så mange ganger skjer, inn på nettsidene til min kjære tidligere skole og mitt tidl. hjem, Drottningborg!

Drottningborg - for ungdom og misjon

Ja ! Det er slagordet/mottoet (ett eller annet) deres. Og jeg kom til å tenke på dette her med misjon. Etter hvert som årene har gått, så har det blitt mer og mer nært for meg hvor viktig misjon faktisk er. Og når jeg nå er ute på "misjonsmarken", får jeg komme veldig tett på hva det faktisk innebærer. Å jobbe for å spre evengeliet er FAKTISK det viktigste man kan gjøre! Det å oppleve at mennesker tar imot Jesus, nettopp fordi noen har lært dem om Ham, er bare helt fantastisk!

En tanke som blir tettere på meg her ute, er det at vi har faktisk en heftig stor mulighet og misjonsmark der hjemme i Norge også, så jeg håper og ber om at vi som kristne må klare å være frimodige der hjemme også! Landet vårt trenger Jesus!

Til sist kommer en liten hjertesak!
Som vanlig, har russekullet på Drottningborg et misjonsprosjekt. Og i år går pengene til Mongolia og et område som heter Selenge.


Sjekk http://www.drottningborg.vgs.no/?vis=artikkel&fid=7&id=260820061049487905&
Så jeg oppfordrer til å være med og støtte prosjektet med alt fra gamle LP-plater (og andre lopper) til penger!

Jaja. Sånn var det!

Neno la mungu ni nuru ya ulimwengu!
(Guds ord er verdens lys!)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempebra Kai!
Jeg kunne ikke vært mer enig! Vi har verdens beste budskap og komme med. Og vi trenger ikke dytte det i huet på folk, får det er ikke et "dytte-i-huet-budskap", men et kjærlighetsbudskap fra Gud. Kult å se bloggen din, har ikke visst om den før idag...
Sjallabais!

Tagholdt sa...

Gledelig å lese Kai! :) Ser frem til å ha deg tilbake i moderlandet! Men imens får du nyte livet og tiden i Afrika!

Kenneth Knutsen sa...

hallo Kai Morten!kjekt å lese bloggen din å sjå du trives og har d bra...gott å sjå deg igjen på bildene! høyrer jo nytt via Helenemor,men var gott å lese "alt"du har skrevet.Tenker masse på deg/dere nå når d er så masse uroligheter,må du ta gott vare på deg sjøl Kai Morten....så får me lov å legge alt i Jesu sine hender og stole på at han tar vare på sine. Er glad for du ser verdien i å få være med å få gi verdens beste budskap til våre "søsken".....klem fra inga maud mammen te Helenemor

Anonym sa...

I want not agree on it. I over nice post. Particularly the appellation attracted me to read the intact story.

Anonym sa...

Genial post and this enter helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

Anonym sa...

Brim over I acquiesce in but I think the collection should secure more info then it has.